Quality and certification Contact nl hu en de
24 november 2015

Nieuwe producten van Heating Group International b.v.



Heating Group International b.v. introduceert twee nieuwe producten die vanaf heden volledig leverbaar zijn; een zelflimiterend tracingkitje (op iedere lengte verkrijgbaar, en uiteraard ook door u zelf af te knippen …!) en een nieuwe vatverwarmer, speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen met hoge eisen. Deze Heating Group vatverwarmer levert 20% sneller zijn warmte dan welke verwarmer dan ook in de industrie.

Zelflimiterende tracing kits

De self-regulating frost kit (SRF) van Heating Group International is de nieuwe manier van vorstbeveiliging in de woningbouw en de utiliteit. Heating Group International brengt als eerste een complete range tracingkits op de markt met zelflimiterende verwarmingskabel met geïntegreerde thermostaat en stekkeraansluiting. Het zelflimiterende karakter van de kabel zorgt ervoor dat de kabel niet kan oververhitten, zelfs niet als de kabel zichzelf kruist! Daarnaast zit u niet meer vast aan vastgestelde lengtes, het setje is geheel op maat te verkrijgen waardoor een overlengte verleden tijd is.

Een hoog niveau van output, krachtige verwarming en een duurzaamheid die zijn gelijke op de markt niet kent - de Heating Group HSHP vatverwarming is de nieuwste en meteen de leidende heater in ons programma drumheaters. Dit premium product biedt een specificatieniveau dat er nog niet was en welke voordelen biedt in talloze industriële toepassingen, precies zoals u van Heating Group gewend bent. Ontworpen om verder te gaan waar conventionele vatverwarmingen aan hun grenzen raken. Het toegepaste PTFE-materiaal voldoet aan alle vigerende Europese en Noord Amerikaanse regelgeving op het gebied van bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie.