Quality and certification Contact nl hu en de
23 oktober 2017

Nu leverbaar: nog meer eigen Heating Group productenMet trots presenteren wij u drie nieuwe Heating Group International productlijnen; ribbenbuiskachels type CB, convectorkachel type HC en een volledige range standaard inschroefelementen.

Nieuwe range ribbenbuiskachels; compacter én voordeliger

De ribbenbuiskachel komt al sinds jaar en dag uit de eigen productie van Heating Group International. We introduceren nu een volledig herziene versie waarbij vooral gelet is op het behalen van technische en financiële voordelen. Zo is de heater zo compact mogelijk gemaakt zodat hij makkelijk in kleine ruimtes makkelijk geïnstalleerd kan worden.

Heating Group industriële convectoren, type HC

Volledig nieuw in ons pakket is de eigen range convectorkachels. Een aanvulling op ons assortiment ribbenbuiskachels. Een kachel voorzien van een geïntegreerde rvs-omkasting. Voor ruimten waar relatief veel personenverkeer is, is dit een veilige oplossing.

Volledige range Heating Group inschroefelementen

Ook op procesverwarming komt er steeds meer uit eigen productie. Vanaf 1 september voeren wij een volledige eigen range standaard inschroefelementen. Elementen kunnen uitgevoerd worden in diverse materiaalsoorten zoals koper vernikkeld, AISI321, AISI304 of AISI316 en Incoloy 825. Onze aansluithuizen zijn er in drie varianten: uitvoering zonder thermostaat, met thermostaat met bediening op het huis of met thermostaat met bediening in het huis.