Quality and certification Contact nl hu en de
6 april 2016

Heating Group bouwt steeds meer zelfDe afgelopen jaren heeft Heating Group International b.v. zich ontwikkeld van componenten leverancier naar systeem integrator, en sinds 2011 bouwt Heating Group ook steeds meer zelf. Zoals u waarschijnlijk weet bouwen wij onze eigen duct heaters voor woningbouw en scheepsbouw en bouwen wij zelf onze regelpanelen. Maar, we gaan steeds verder!

140 kW doorstroomheater, inclusief regelpaneel - compleet CSA gecertificeerd

Voor een klant in Nederland voor wie we al vaker grotere systemen bouwden (o.a. doorstromers van in totaal 2MW inclusief regeling voor een project in Noorwegen), mogen we nu een doorstromer van 140kW bouwen, inclusief regelpaneel voor levering naar een eindklant in Canada. Volledig met CSA-keur dus! Inmiddels zijn de goedkeuringen van de certificerende instanties binnen en is de productie in volle gang. Wilt u weten of we ook iets voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vooral eens contact met ons op!

Eigen productie duct heaters - 500kW in productie

Op dit moment zijn we bezig met de productietekeningen van een duct heater van 500kW. Heating Group bouwt al langer duct heaters, veelal de bekende na verwarmers voor o.a. de woningbouw. De laatste 2 jaar bouwen we ook steeds vaker grote industriële kanaalluchtverhitters. Op dit moment zijn we dus bezig met het uitwerken van een 500kW heater. We laten u t.z.t. graag het eindresultaat zien! Heeft u in de tussentijd vragen? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om ontwerp en bouwen van een klant specifieke ductheater of een andere verwarmingsoplossing, neemt u dan contact met ons op!