Quality and certification Contact nl hu en de
14 september 2018

Heating Group elektrische vloerverwarmingUiteraard kent u Heating Group International b.v. van industriële elektrische verwarmingssystemen en ons unieke productieconcept Quicknovation. Maar, wist u ook al dat wij een complete range vloerverwarming en thermostaten kunnen leveren?

Vloerverwarming met digitale thermostaat

Heating Group International biedt met haar elektrische verwarmingsmatten een makkelijke en voordelige oplossing voor het verwarmen van (sanitaire) binnenvertrekken van onder andere woonhuizen, kantoorgebouwen en recreatiewoningen. Zonder het hoeven frezen van gleuven kunnen de matten makkelijk en snel onder bijvoorbeeld een tegelvloer gelegd worden. De verwarming ligt kort onder de afwerklaag met een erg snelle opwarmtijd tot gevolg. Met de HGI-thermostaat range is de vloerverwarming makkelijk te regelen. Met opties als een tijdsfunctie, vakantiestand, verbruiksindicatie en een openraam detectie is de thermostaat exact op de levensstijl van de bewoner in te stellen waardoor er geen overbodig energieverbruik hoeft te zijn.
Heating Group International levert de vloerverwarming matten en thermostaten vanuit eigen voorraad. Hierdoor zullen er nooit lange levertijden zijn.

Wilt u meer productinformatie of een offerte voor een verwarmingssysteem? Neem dan contact op via hgi@heatinggroup.eu of bel ons op 024 3434 222.