Quality and certification Contact nl hu en de
21 oktober 2016

Kostenbesparend elektrische verwarmen; Heating Group Nul-Op-De- Meter conceptHeating Group International is met haar businessunit Jirlumar al bijna 40 jaar actief met elektrische ruimteverwarming binnen de woning- en utiliteitbouw. Daar waar dit voorheen vooral werd ingezet als bijverwarming zien wij de laatste jaren steeds vaker dat er gekozen wordt voor elektrische verwarming als hoofdverwarming. Met onze slimme thermostaten wordt elektrische verwarmen naast goedkoop, ook nog eens duurzaam.

Vernieuwde website Jirlumar (www.jirlumar.nl)

Woningen en gebouwen worden steeds meer en steeds vaker zelfvoorzienend. Bijvoorbeeld door de toepassing van PV-panelen wordt er energie opgewekt. Deze energie kan weer gebruikt worden voor het elektrisch verwarmen van de woning of een gebouw. Dan zijn er nog tal van mogelijkheden om dit vorm te geven. Passen we vloerverwarming toe of worden er stralingspanelen geplaatst? Of is het nul-op-de-meter concept ook voor u haalbaar? Wij denken graag mee naar de juiste oplossing voor uw situatie. Op de volledig vernieuwde website van Jirlumar zijn bijna alle te leveren modellen en een beschrijving van de mogelijkheden te vinden. Ook vindt u hier informatie over onze slimme thermostaten en andere duurzame oplossingen.

Offshore & Energy Beurs; stand Heating Group

Op 25 en 26 oktober staan wij met een selectie uit ons industriële proces heating systemen op de Offshore & Energy beurs in de RAI in Amsterdam. Bezoek ons op stand nummer 5.093 om onze nieuwste ontwikkelingen te zien.