Quality and certification Contact nl hu en de
28 september 2016

Renovatie opritverwarming – Heating Group InternationalElektrische hellingbaanverwarming wordt veelal in de nieuwbouwfase aangebracht. Maar het komt ook voor, dat uit bezuinigingsoverwegingen in de bouwfase geen opritverwarming is ingepland, of dat na jaren blijkt dat de opritverwarming niet (meer) werkt. Daar heeft Heating Group zijn eigen retrofit verwarmingssysteem voor. Een systeem dat al jaren met succes wordt toegepast.

Heating Group International b.v. treedt bij renovatieprojecten op als hoofdaannemer, en neemt daarmee de opdrachtgever alle zorgen uit handen.

Heating Group verwijdert, indien gewenst of noodzakelijk, de bestaande afwerklaag, monteert of repareert het bestaande verwarmingssysteem en brengt de nieuwe afwerklaag aan. Ook doorwerkvoorzieningen, verkeersmaatregelen, etc. worden door Heating Group verzorgt. Heating Group International b.v. werkt met eigen mensen en materieel en houdt de regie op de onderdelen die in onder aanneming gedaan worden. Heating Group International werkt nu al jaren samen met een vaste groep gespecialiseerde onderaannemers. Het eindresultaat is een werkend opritverwarmingssysteem in een oprit met nieuwe afwerklaag, waarop de gebruiker ook nog eens tot wel 20 jaar garantie krijgt. Neem voor een offerteaanvraag contact op zodat er een afspraak gemaakt kan worden om de situatie ter plaatse op te nemen.