Quality and certification Contact nl hu en de
26 februari 2018

Heating Group introduceert eigen merk heat tracing kabelsAls volgende stap in het ontwikkelproces heeft Heating Group International begin 2018 haar eigen merk zelflimiterende verwarmingskabels geïntroduceerd.

Zelflimiterende elektrische heat tracing

Elektrische tracing is een productgroep die al vanaf het begin van ons bedrijf in ons pakket zit. Vanaf dit jaar werken wij hiervoor niet meer als vertegenwoordiging van een fabriek, maar introduceren wij ons eigen merk. Door de jaren heen is er veel ervaring opgedaan met de toepassing van elektrische heat tracing. Hierdoor hebben wij een goed beeld gekregen van wat de markt vraagt en welke kabels er nodig zijn. Dit heeft de basis gevormd voor het HGI tracing pakket.

Eén van uitschieters in het pakket is de zelflimiterende verwarmingskabel HGM, een kabel voor vorstbescherming in 11 W/m en 17 W/m. De HGM onderscheidt zich door haar unieke opbouw. De kabel is bijna de helft smaller dan de standaard zelflimiterende verwarmingskabel. Dit maakt de kabel zeer goed toepasbaar op dunne leidingen en in scherpe bochten.

Meer informatie over ons elektrische tracing pakket? Vraag deze aan via mail hgi@heatinggroup.eu of per telefoon 024 34 34 222 .